Sunday, February 14

Henkinen valmistautuminen

nine to five

Kesällä aloin neuloa itselleni synnytyssukkia. Ehkei niitä itse tapahtumassa voi pitää (voi olla kuulemma kuuma?), mutta kyllä varmaan sairaalassa ollessa kuitenkin. Ehkä tärkemämmäksi koin kuitenkin sen, että silmukoiden eteneminen puikoilla auttaisi minua ajattelemaan synnytystapahtumaa ja prosessoimaan tulevaa. Väittäisin, että se onnistuikin.

nine to five

Ohje: Nine-to-five socks, Nicole Hindes
Lanka: Lopo Xavier Celtic
Puikot: 2,5 mm
Muuta: Aloitussilmukkamäärä oli niinkin iso kuin 72, joten jätin suosiolla yhden mallikerran pois. Silti sukat olivat reiluhkot, joten toisenkin olisi ihan hyvin jättää. Ravelryssä on näemmä myös jonkinlainen ohje muokkauksiin, mitä en itse aloittaessani huomannut.

Nämä sukat valmistuivat sopivasti viime viikolla. Syksyn mittaan ne jäivät nimittäin pitkäksi aikaa yöpöydän hyllylle odottelemaan, sillä juuri tämä lanka-puikko -yhdistelmä sai hartiani erityisen kipeäksi. Onneksi yläselkävaivat tuntuvat nyt olevan mennyttä!

nine to five

Sukat on nyt pakattu synnytyskassiin. Muuten kassi ei ole ihan vielä valmis. Sellaiset haastavat päätökset kuin kotiutumisvaatteet eivät taida luonnistua ilman että ensin supistelee oikein kipeästi.