Friday, December 14

Shiny Objects

Tein satutuntien söpöille muksuille pikkujoululahjaksi heijastimet.

The cute kids at the library fairy tail hour got reflectors as early christmas gifts.


tupsut

Heijastimia oli tietysti aika paljon enemmän kuin tässä kuvassa. Epäilin vähän, näkyykö heijastinnauha yhtään tupsussa (varsinkin kun leikkasin omani yksipuoleisesta heijastinkankaasta), mutta kaikki tupsut läpäisivät taskulampputestin kirkkaasti. Jopa ne, jotka tein vähän tiheämmiksi kuin nuo kuvassa olevat. Idea heijastimiin tuli tutulta, joka taas löysi sen Kädentaitomessuilta. (Äh, enpä vieläkään tiedä, missä blogisi sijaitsee!)

At the end, there were far more reflectors than is shown in the picture. I had my doubts about how well the reflector straps would show in the middle of all that yarn (I didn't have the "shoe-lace-kind-of", I cut mine from a one-sided fabric), but they passed the flash light test
brightly. Something of this sort was originally seen at a crafts fair by a friend of mine (a friend of my sister's, actually).

Itsetehdyt joululahjat ovat muuten täällä tänä vuonna vähän kortilla. Huolimatta yrityksistä ja ponnistuksista en ole saanut aikaan kuin pari vaivaista, ja nekin ovat vielä kesken. Etukäteispahoittelut lahjottaville! Onneksi ensi vuonnakin on taas joulu.

Despite all my hopes and efforts, I haven't managed to make too many christmas gifts myself. The ones I've started are unfinished. But I won't make a big deal out of it - there's always next christmas.


Niilo sai nimpparilapasensa! Taitavat olla ihan kelvollisen pehmeät.


Niilo got his gift mittens! I assume they're soft enough.

6 comments:

Suvi said...

Hauskat heijastimet! :D

Merruli said...

Hyödyllisiä ja mukavan pörröisiä lahjoja nuo heijastimet.Tyttö katseli vierestä ja tuumasi Niilon lapasista heti, että hienot ja haluaa samanlaiset!

Sormustin said...

Hyvä idea heijastimissa! Käytännöllistä ja kivannäköistä.

Lapaset oikein passelit myös. Kiva varmasti, kun on tuollainen kummi :)

Olit kysellyt punaisesta tapetista... se on k-raudasta ja pari vuotta sitten ostettu, en osaa sanoa onko vielä valikoimissansa.

Hasbu said...

Juu, hyvin pehmeät ovat. Niilon mielestä ovat "työlapaset" eli ne kädessä porataan... Hyvin mieluisat siis.

heidi said...

Kiitos kommenteista!

Ja kiitos vinkistä, Sormustin. Voisihan tuon käydä tarkistamassa!

Hasbu: Voi, niinkö tärkeään tehtävään ne pääsivätkin! No mutta työrukkasiltahan se ihan selvästi näyttävätkin. Enpä arvannut, että tein niin sopivat hanskat!

Anonymous said...

Hieno idea tuo heijastinkangas!
Niin, ja täällä minä olen http://salkoi.vuodatus.net/ :o)