Wednesday, March 26

Birthday Boy

IMG_7067

Terholla oli synttärit. Annoin lahjaksi sukat, ja annoinpa päättää itse mallin ja langankin. Eihän se kilkuttelu sitten oikeastaan ollut enää homma eikä mikään!

It was Terho's birthday. I gave him a pair of socks, the pattern and yarn for which he got to choose himself. The actual knitting isn't that big of a job when someone else has done the decicion-making.

IMG_7068

B-day-socks Pattern: Gentleman's Fancy Socks, Knitting vintage socks by Nancy Bush
Needles: 2 mm
Yarn: Trecking pro natura (wool-bambu-blend)

Tämä malli on ollut yksi suosikeistani Knitting vintage socks-kirjassa. Sehän näyttää ihan kivalta ilman jalkaa! Kivaa oli tehdä. Tein kyllä kavennukset eri sukissa vähän erilailla ja molemmissa erilailla kuin ohjeessa. Mutta eipä siitä mitään näkyvää haittaa tullut.

This is one of my favourites in Knitting vintage socks. It actually looks nice even in the book with no feet inside the sock! It was an enjoyable knit. I messed up the decreases on both legs, and in different ways, but I don't think you would even notice.

IMG_7083

Olen neuloskellut ensimmäistä kertaa sukkaa väärästä päästä. Käyhän se näinkin, mutta aika näyttää, tuleeko tästä tapa. Lankana on Noro Kureyon Sock Yarn, jonka yltiöantelias siskoni toi minulle tuliaisena valtameren takaa (muun muassa!). Huh, miten addiktoiva lanka. Aina täytyy neuloa vähintään seuraavaan värinvaihtoon saakka, ja sitten vielä seuraavaan...

I've been knitting a sock toe-up for the first time. I guess it is all right, but time will show, will it be a favourite. The yarn, Noro Kureyon Sock Yarn, was generously donated by my sister. She brought it (and much more!) for me from her visit to the states. I must admit, the dye makes it a very addictive yarn to knit. I'll just knit until the next colour change, or the following after that...

IMG_7080
--

Vielä pikku vinkki: Kävin äskön katsomassa Ismo Alangon ja Teho Majamäen upeaa konserttia Tampere-talossa. Jäin siitä ihan sanattomaksi. Voin lämpimästi suositella kaikille! Duo soittaa vielä Iisalmessa, Oulussa, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Mikkelissä ja Joensuussa.

7 comments:

Mari said...

Hienot!
Ah - Noron sukkalangassa on ihanan intensiiviset värit!

Anonymous said...

Tolkun sukkia olet taas tehnyt :). Edellisen postauksen sukatkin ovat suloiset.

Liivia said...

Voi mälsä kun meni Alangon keikka ohi. Olen Alanko-diggari jo vuodesta-84.
Sukat on tyylikkäät, hienostuneet. Ihana malli ihan jalkojenkin kanssa!

Hasbu said...

Sinulla on jo se lanka puikoilla ja minä en ole saanut edes lankaostoksiani estellyksi. Siskosi on ollut yltiöväsynyt ja -laiska.

Terhon sukista tuli hienot!

Hasbu said...

Ai niin, ja piti vielä sitä harmitella, että Ismo esiinytyi Hyvinkäällä (!!) enkä päässyt katsomaan. Keikka oli silloin lähtöä edeltävänä iltana ja oli pakko jättää väliin. Tomppa kehui myös kovasti.

Elina said...
This comment has been removed by the author.
Lellu said...

Hirmuisen hienoja sukkia teet!