Saturday, April 5

Like Mother, Like Daughter

sukkakissa

Meillä on ainakin yksi villasukista villiintynyt minun lisäkseni. Pikku kissaseni! Häntä varten täytyy aina olla villasukka makuuhuneen matolla. Mihin sukkani asetan, siitä tulee Putjakkeen uusi nukkuma- ja vartiopaikka.

sukkakissa

Besides me there's one in my family who's crazy about woolen socks. My little cat! She needs to have a sock on the bedroom carpet for her to guard and sleep on.

sukkakissa

Näin keväällä on kivaa taas katsella, kun kasvit lähtevät käyntiin. Appelsiinipuu tekee lehtiä tosi kivannäköisellä aukirullausmenetelmällä!

appelsiini

I like to watch plants grow in the springtime. It's fascinating to see how the orange tree folds its leaves open!

appelsiini

--

Taisin sanoa, että näyttäisin vähän lisää hääkuvia piakkoin. Olen nyt katsellut kuvia ja olen niistä oudolla tavalla mustasukkainen. Kaikki oli kovin yksityistä ja kaunista. En ole ainakaan vielä valmis lataamaan kuvia kaikkien nähtäville. Ehkä joskus.

I think I mentioned before that I would show some more wedding pictures soon. I'm sorry, but I've thought about it and come to a conclusion that I won't do it in the near future. I need to cherish the happy memories privately. Maybe later.

8 comments:

Lellu said...

Onpas söpöinen kissa ja kuulostaa aika hauskalta tapaukselta vartioimispuuhineen. :)

Suvi said...

Hauska kissa!

Kivannäköisiä noi appelsiinipuun lehdet, kauniin kiiltävät!

sherriknits said...

I think that's sweet to enjoy your memories alone. I've missed getting a peek into your life, though, so was glad to see you today!

Anonymous said...

Putjake on täydellinen karvakaveri neulojalle :D Kaunis on myös tuo sinun appelsiinipuu. Itsekin olen kahta kasvattanut siemenestä lähtien, vaan luin jostain, että ensimmäisiä kukintoja voi odottaa joskus 10 vuoden päästä - huoh.

heidi said...

Lellu, kiitos. Hauska tapaus se onkin. Maailman hauskin kissa yhdessä siskonsa kanssa, mutta niin varmasti sanoisivat kaikki kissanomistajat omistaan.

Villapeikko: Se on minustakin ihan hauskan näköinen kasvi jo tuollaisena pienenä taimena. Tähän siemen on kylvetty vuosi sitten. Eteläikkunalla se on kasvanut ikätovereitaan nopeammin.

sherri: I've tried to get myself into a regular posting routine, but I've felt like I've needed some time to myself. I'm sure the posting mood will come back when I won't stress myself about it.

Stella: Enpä oikeastaan odota satoa tuosta puusta. Jos hyvin käy, se on elossa vielä sitten joskus kukkiakseen. Mutta en ole tottunut lannotaamaan kasvejani, joten sekin voi jäädä haaveeksi. Pidän noita itsekasvatettuja hedelmäpuita lähinnä viherkasveina.

Anonymous said...

Kissat osaavat arvostaa laatua.

Anonymous said...

Suloinen kisuli :)

Tuolla kukan takana häämöttää tutun näköinen piironki/hyllykkö. Jos siinä on toisella reunalla liukuovi niin meillä on samanlainen.

johanna said...

Meillä aikoinaan ollut kissa tykkäsi nukkua muovipussin päällä. Pienelle kerälle, hyvin tarkasti se asettui pussin päälle makoilemaan. Villasukka kuulostaa paljon järkevämmältä ja mukavammalta makuupaikalta...