Wednesday, April 9

Help Yourself Some Flowers for Breakfast



On kevät. Sen huomaa, kun yrittää syödä aamiaista keittiön pikkuruisen pöydän ääressä. Siihen ei lautanen mahdu! Siinä on juuri ja juuri tilaa kahden kissan mutustella herneenversoja. Tai ei niinkään, sillä välillä ruukut kolisevat lattialle.

It's spring. You can tell by looking at our tiny kitchen table. There's no room for eating. There's barely room for two cats to sit and chew on the pea sprouts. Or not, since they occasionally drop down a plant or two.



Pöydällä oleva paperilappunen on tulokseni pikavärianalyysistä. Eurokankaassa minut kiskaistiin peilin eteen istumaan ja edessäni liehuteltiin erivärisiä kankaita. Se oli kyllä ihan kivaa, mutta minua hiukan hämmensi, että monet analysoijat olivat epävarmoja, olenko lämmintä vai viileää tyyppiä. Olen kyllä aina tiennyt olevani lämmin, ja siihen tulokseen asiantuntijatkin lopulta päätyivät. Näytän ihan kamalalta kylmissä väreissä!

The little piece of paper on the table is the result I got in a free colour analysis I was in at a fabric store today. I enjoyed the quick test, but I was suprised that the experts first doubted if I'm a warm or a cold colour type. I've always known that I wear warm colours best, and so did the analysists, too, after giving it some thought. I really look dreadful in bright, cold colours!


--

En kestänyt katsoa tyhjää valokuvanpaikkaa Ravelryssa, joten latasin Flickriin pari kuvaa häähuivistani ja siinä samassa koko asusta. Soutaa, huopaa! Jouduin rajaamaan kuvia aika paljon, joten jätä ne nyt joka tapauksessa sinne vain.

I hate to see a blank picture space on my Ravelry projects page, so I gave up and uploaded some pictures of my wedding dress on Flickr. I swear this was the last time i changed my mind! I had to crop the pictures quite a bit, so I won't show them here.

10 comments:

Suvi said...

Todella kaunis puku! Onnellisia kuvia!

Terhi said...

Aivan ihana puku! Kiva, että päätit näyttää kuvat, toisten onnesta tulee itsekin vähän onnellisemmaksi. :-)

Anonymous said...

Oi, kuvista huikui samanlainen kiireettömyys ja rauha kuin näissä teksteissäkin ja muissa kuvissa. Kaunis puku,takki, sukat ja huivi muodostivat ihanan kokonaisuuden. Onnea vielä! :)

sherriknits said...

Thank you for sharing...you are beautiful!

heidi said...

Kiitos paljon pukukommenteista! Olin ja olen täydellisen tyytyväinen hääpukuuni. Se on kyllä tärkeää, vaikka ei olisikaan sitä tyyppiä, joka olisi suunitellut häitään koko elämänsä.

Thank you, Sherri! I really loved (and love) my wedding dress. It is important that the dress you wear that day gives you a happy and comfortable feeling.

Anonymous said...

Todella kaunis vihkipuku ja jakku. Tyylikkään pelkistetyt ja aivan mahtavan kaunis huivi. Olipa ihana päästä katsomaan kuvia, olet niin onnellisen näköinen niissä.
t. Sari

Tuula said...

Ihana hääpuku ja huivi! Onnittelut hyvästä valinnasta :)
Oman hääpukuni kohdalla kuvittelin etukäteen, että joutuisin hössöttämään puvun kanssa ihan liiallisuuksiin asti, mutta kävikin niin, että ensimmäinen sovittamani oli juuri se oikea :)

Anonymous said...

Aivan IHANA pukukokonaisuus!!! Olet tyrmäävän kaunis näky! Onneksi olkoon siviilisäädyn vaihdoksesta! :-)

Lellu said...

Kaunis puku! :) Blogistani löytyy tunnustusta sinulle. :)

heidi said...

Paljon kiitoksia teille kaikille kommenteista!