Friday, May 4

A Stinkin' iPod

skunkki2

Ystäväni halusi antaa skunkkimaisen iPod-suojan veljelleen synttärilahjaksi. Eipä sitten muuta.

A friend of mine needed a skunk-like cozy for an iPod to give away as a present. I made it yesterday, and that's the whole story.

skunkki3
You should at least have fixed your hair properly before posing for a picture!

10 comments:

Mari said...

Hauska, siinä on asennetta!
Aivan ihania kuvia - mustavalkoharmaita värikuvia. Tykkään kovasti.

sherriknits said...

That is adorable. Maybe my iPod needs something to wear also!

heidi said...

Mari, kiitos. Pikkuruisesta ja littanasta kohteesta oli aika haastavaa ottaa kuvia. Olisin halunnut kuvata irokeesin oikoisenaan sivulta, mutta kaikki sivukuvat saivat ansaitun tappotuomion. Työ oli joka tapauksessa niin minimaalinen, että annoin olla.

Thanks, Sherri! You're lucky to have a cutie like that. The one in picture is not mine, it was only visiting for sizing purposes. But it was much fun listening to it while knitting the skunk costume!

Anonymous said...

Onpas hauska! Hyvä, kun käsitöitä voi käyttää humoristisestikin - on ainakin persoonallinen.

Ai sinäkin olet vihreäsilmäinen - meitä on näköjään yllättävän paljon. Silmän kuvaaminen olikin aika operaatio..

Anonymous said...

Hauska neulomus. Saaja on varmasti mielissään.

Olen kuvista huomannut että teillä on kodikkaat lautalattiat. Persoonalliselta näyttää myös tuo iPodin alla oleva puujuttu, laatikkoko lie?

heidi said...

Kiitos, AnniKainen! Puujuttu on arkku, jossa majailee osa taloutemme pyyhkeistä. Meillä on ehkä vähän liikaa pyyhkeitä, kun eivät kaikki tuohon mahdu. Arkku on peräisin kirpparilta ja sen kannessa lukee 1943. Se on siis viitisen vuotta taloamme nuorempi.

barbro v said...

Ihan aiheesta toiseen. Eksyin blogiisi tietä, jota en enää edes muista. Ihailin kuvissa näkyviä puulattioita ja vanhoja kaappeja, ja mietin, että mistäköhän päin Tamperetta mahtaa löytyä noin mahtavia asuntoja (taloja?). Ihan unelma!

heidi said...

Hei barbro! Vastasin sähköpostiisi, toivottavasti tuli perille!

Puulattioista sen verran, että eivät olleet, raukat, vuosikymmeniin nähneet päivänvaloa ennen kuin pari kuukautta sitten kuorimme niistä muovit päältä. Kauniita, vanhoja taloja löytyy varmasti vähän sieltä täältä, mutta monessa alkuperäiset pinnat ovat jääneet useamman uuden kerroksen alle. Onneksi ovia ei ollut täällä vaihdettu!

Liivia said...

Löysin juuri tänne ja ihastelin neuletyösi läpi. Varmasti palaan vielä!
Liivia

barbro v said...

Melkein unohdin kiittää vastauksestasi. Ihan vaan uteliaisuuttani kyselin, kun niin kovasti noista lattioista ja muista näkyneistä yksityiskohdista tykkäilin. Kiitos siis, tieto saattaa olla joku päivä arvokas, jos vaikka joutuu etsimään asuntoa: tiedänpähän taas yhden suunnan lisää, mistä saattaisi löytyä jotain omannäköistä.