Wednesday, May 30

Girls Just Wanna Have Fun

pelikaverit

Jalkapallo on hauskaa! Meidän jengi on ehkäpä maailmankaikkeuden tyylikkäin futariporukka kautta aikojen. Sanon ehkä, vaikka olen aika varma. Mutta en oikeastaan tunne muita futariporukoita.

Football is fun! Our gang is probably the most stylish football team ever. I said probably, but that's only because I don't know any other teams.

futisposeeraus

BBU lyhyesti: hillitön tsemppi, mahtava meno, sinnikäs harjoittelu, melkoinen sähläys. Tästä tulee jalkapallon tuhkimotarina, jota tulevat sukupolvet toistelevat! (Tai sellainen on ainakin vahva fiilis äsköisen pelin jälkeen.)

BBU in short terms: loads of good feeling, persistent training, giving it all for your team and unbelievable bungling. I'm certain that some of these terms will change and we will give future generations something to talk about! (Well, I might give it a bit too much drama now, but I just came home from a game.)

jumalaiset säärisuojat

Tämä pelihame on kaltaiseni futaritytön unelmien täyttymys. Tai siis yhden unelman täyttymys. Luulen, että tarvitsen lisää pelihameita, ja osan täytyy olla ehkä vähän söpömpiä.

This skirt is a dream come true to a football gal like me. But actually I have several dreams involving football and skirts. Some of which are a bit more romantic. I must have at least three playing skirts for the games.

action2
It works well in action!

14 comments:

Vilma said...

Heeeiiii, mua houkuteltiin joskus keväällä mukaan porukkaan, ja teiän logo on niin upee, että lupasin lähtee. Homma kuitenkin kuihtu kasaan ajanpuutteen vuoks, mutta hengessä oon mukana ja tsempitän kovasti! Asiallinen peliasu sulla, toi hame toimii! :D

heidi said...

Kiitos Vilma! Tsempit auttavat varmasti. (Olen muuten ollut ihan tietoinen Maiju-yhteydestämme:) Peliasuun kuuluu oikeasti vielä mahtava pelipaita, kunhan ne nyt tulisivat painosta...

Maud said...

Wow mikä asu! Näitä kuvia täytyy näyttää tyttärelleni... hän on kohta neljä vuotta pelannut jalkapalloa Mimmitiikerit nimisessä joukkueessa. Tyttöfutis on tosi hauska.
Tsemppiä treeneihin!

Anonymous said...

Pelihame - asiaa!!

sherriknits said...

Heidi....do all the girl's football teams wear skirts in Finland? I think that is about one of the cutest things I have ever seen! Have fun!!!! I'll be rooting for your team!

Satu said...

Tuo pelihame on mahtava idea! Muistelisin että field hockeyssä ja la crossessa käytetään myös hametta peliasuna, miksei siis myös jalkapallossa :) Meidänkin elämään on astunut jalkapallo nappulakoulun myötä. Voi sitä intoa...

Anonymous said...

Mahtava tyyli! Ja se logosivu oli upea! Rok rok! Taidanpa teettää itselleni tuollaisen fillarointihameen!

Marsvin

KirsiÄr said...

Pelasitteko tässä jokin aika sitten Kiovanpuiston hiekkakentällä? Kuljettiin ohi, ja peliasut rekisteröityään mies uhkasi melkein alkaa mimmijalkapallofaniksi :) Muuten ei kyllä ole penkkiurheilija ol-len-kaan. Eikä kyllä mikään tirkistelijäkään - oli vain kiva huomata tuolainen uusvanha hameurheiluasu. eikös ne brittitytöt pelaa niitä outoja maahaockey/verkkopallopelejään hameissa?

heidi said...

Kiitos kaikille kommenteista! innostuin aamulla tsempityksestänne niin, että poltin puurot pohjaan.

Thank you for your comments! I was so excited reading them this morning that I burnt my morning porrige.

maud: paljon tsemppiä tyttärellesi! hän on varmaan taidoiltaa aika eri luokkaa kuin minä...

maijamirjami: niin mekin ajateltiin. :)

sherri: nope, that's just us. thanks!

satu: paljon terveisiä ja peliintoa teidän pikku "nappuloillenne"! on varmaan totta, että tuollaisia paliasuja on olemassa (minä en paljon urheilua seuraa, joten uskon vaan, mitä sanot).

marsvin: osta kangasta ja surauta - ei ole vaikeaa eikä kovin pilkuntarkkaa. logosivusta olen minäkin hyvin, hyvin ylpeä!

kirsiär: jep, se oli meidän tiimi! miehellesi tiedoksi, että peliohjelmamme löytyy
täältä

. ;)

Terhi said...

Onpa hieno hamonen! Melkein tekisi mieli alkaa harrastaa jalkapalloa. :-)

Anonymous said...

Ihku hamonen saa jalkkiksenkin näyttämään naiselliselta.
xD

Anonymous said...

Tyylikästä. Pitkiä potkuja toivottelen.

heidi said...

terhi: no mutta sellaisen voi kyllä omistaa, vaikkei palloilisikaan.

maitzu: se on varma!

annikainen: hehee, niitä todella tarvittaisiin, mutta ei vielä minun jalastani lähde...

Anonymous said...

Voi perskuta kun olis tullut pelihameidea mieleen silloin kun pelasin vielä Ilveksen Minneissä (ja myöhemmin Mimmeissä) Tampereella...noin 28 vuotta sitten!