Saturday, December 25

Joulu

Christmas morning

Brio dog

Ihana joulupäivä. Ensimmäinen omassa kodissa. Lahjapapereiden rapina soi korvissa koko päivän.

Ekaa kertaa tehtiin omat jouluruoatkin. Minä tein parit kalat, Terho teki laatikot. Mysi Lahtisen ohjeella lanttulaatikosta tuli vähän intialaisen ruoan makuista, mutta mielettömän hyvää!

Terho paahtoi sitten vielä kastanjoita. Hän söi yhden ja lopetti siihen, maistuu kuulemma puikulaperunalta. Vaikka kyllä hän puikuloista tykkää. Minä söin muutaman, mutta olin jo täynnä, enkä jaksanut kuoria enempää. Oli kiva kyllä kokeilla! Ehkäpä joskus vielä avotulella uudestaan.

chestnuts

Käytiin kävelemässä pikku iltakävely hurjassa säässä. Tuuli piiskasi kasvoja pienillä jäähileillä. Otettiin hassu kinttupolku reitiksi, eikä sitä polkua tahtonut löytääkään, osaksi pimeyden vuoksi, osaksi siksi, että tuuli oli sen hävittänyt. Poika oli kai edelleen niin uupunut eilisestä, että tuli nukahtaneeksi Manducaan kesken kävelyn. Hän jatkaa nyt uniaan omassa sängyssään. Oho, mitenköhän tuo yöuni sitten tulee.

Ihanaa pyhää kaikille! Toivottavasti monen loma vielä jatkuu viikonpäivien tyhmästä asettumisesta huolimatta.

P.s. Kiitos kaikille symppaamisesta väsymysasiaan. Hassua on, että tulin kirjoittaneeksi tuosta nyt, kun en enää ole ihan niin väsynyt. Ajoittain vaan. Viime aikoina arki on ylipäätään ollut ihanaa.

2 comments:

Jonna said...

Meillä loma onneksi jatkuu, joulukin. Sanoin, että vielä kuunnellaan joululauluja ja ollaan omissa tunnelmissa. Isointa tyttöä polttelee jätskilahjakortti, se mennään kuluttamaan vasta myöhemmin tällä viikolla.

Teillä näyttää niin kutsuvalta.

Mukavaa arkea.

heidi said...

kiitos Jonna. Minustakin meillä näyttää kutsuvalta, kun on juuri tehty suursiivous, ja kuvat vielä rajaa oikein. :)