Wednesday, April 4

Cheap Pleasures

IMG_3681

Tässäpä oiva niksi: Jos kissasi kaipaavat kuntoilua, kävele tai juokse ympäri asuntoa päättelemättömät villasukat jalassa. Oma koordinaatiokykysi paranee, kun väistelet jaloissasi pyöriviä retaleita! (Näitä kuvia otettaessa tilanne ei ole ihan aito. Edes jonkinmoisen fokuksen takaamiseksi liikkeiden oli oltava maltillisia, mikä kyllä näkyy innostuksessa.)

A free hint: If your cats need excercise and you yourself have a pair of socks with undone yarn ends, walk or run aroud the house with the socks on. It'll be fun trying not to step on a cat! (The photos are framed and it shows - he had to be standing almost still to get any focus on the pictures.)

IMG_3691

IMG_3695

IMG_3696

Madder Ribbed Socks
Ohje: Knitting Vintage Socks by Nancy Bush
Lanka: Luonnonvalkoinen Nalle, 101 grammaa.
Puikot: 2,5 mm.
Muutokset: Jouduin lisäämään muutaman silmukan, koska minulla ei ollut sopivampia puikkoja. Neuloin saumaraidan koko kantapohjan ajan. Kavensin jalkaterää hieman ohjetta hitaammin.

IMG_3693

Madder Ribbed Socks
Pattern: Knitting Vintage Socks by Nancy Bush
Yarn: Off-white Novita Nalle, 101 grams
Needles: 2,5 mm
Adjustments: I had to add four stitches to the pattern to make it suitable for a man. Adjusting needle size would have been enough, but I didin't have the right size of needles. I continued the whole foot section with the seam stitch that should have ended at the heel. I did the decreases on the foot bit more rarely than called for.


IMG_3700

IMG_3717

Nurja puoli näyttää niinikään kauniilta. Eikä itse asiassa mikään estä pitämästä näitä väärinpäin!

The wrong side is as pretty as the right side. You could actually decide to wear them this way!

IMG_3713Ma, where did you put the string?

18 comments:

Jatta said...

Aivan ihania kuvia, ei voi muuta sanoa! Ja kauniit sukat :)

Päivi, Lankakomero said...

Tuota täytyykin joskus kokeilla omien kissojen kanssa...

Kaisakaisa said...

Kivoja kissoja sulla:) Parasta ja samalla rasittavinta kissoissa on minun mielestäni se että niiden on pakko osallistua ihan kaikkeen. Tänäkin aamuna heräsin siihen, kun kissa uudelleenmuotoili jotenkin tassuihin saamaansa lankakerää. Onni onnettomuudessa, se oli inhottava sekoitelankakerä jota ei tule ikävä.

heidi said...

jatta, kiitoskiitos!

lankakomeo, suosittelen kyllä. meidän tytöt menevät ihan villeiksi tuosta, joten eiköhän muillakin kisuilla viiksi vähän värähdä.

kaisakaisa, totta turiset. ovathan ne ihania, kun seuraavat jokaista liikettämme, mutta jotkut jutut kyllä sujuisivat vähän yksinkertaisemmin ilman kahta kärkkyjää.

heidi said...

lankakomero on tänään niin kovin komeo, että menin ihan näppiksessäni sekaisin. :) pahoittelen tosi huonoa oikolukutaitoani - etenkin nämä kommenttilaatikot tuntuvat pursuavan näppäilyvirheitäni.

Hasbu said...

Ihana toi Putjan ilme vikassa kuvassa. Hieman hölmistynyt!

Anonymous said...

Ällistyttävän ihania kuvia! Ja tosiaan tuo viimeinen kuva ja kuvateksti; ei asiaa olisi osuvammin voinut ilmaista. Päivän parhaimmista kuvista iso kiitos :P

Unknown said...

Ihana lattia teillä! Ja sukatkin on tietty ihanat, ja kisut ja kaikki :-)

heidi said...

hasbu: Putjan perusilme - hieman hölmistynyt. Mutta vielä hauskempaa on silloin, kun P. haistelee jotain tarkkaan ja katsahtaa ylöspäin. Silloin sillä on kaiken lisäksi haavi auki!

Saana: Kiitos itsellesi!

Outi: Kiitos. Lattia on vielä kertaalleen tai jopa kaksi maalaamatta - sävy on tosi huonosti peittävä, kuvissakin huomaa vielä pohjan värierot. Lattialistatkin pitäisi vielä laittaa.

Sari (saristitching) said...

Tosi kivat kuvat ja ihanat kisut! Niksi-Pirkkaan vaan :)

Pilvi said...

Ja mitä vähemmän kissojen osallistumista kaipaisi, sitä varmemmin ne ovat paikalla sohlaamassa...:/ Sööttejä kisuja ja sukatkin on kauniit!

annekk said...

:-) Kissuilla on hauskaa. Nätit mirrit ja sukat.

Anonymous said...

Hulvattoman Hauskoja Kuvia:) Kyllä kissat on sitten mukavia.
Iloista pääsiäistä teille.

Mari said...

Hauska idea! Uskaltaisinkohan testata?
Punainen lattia on IHANA.

sanna said...

Hih, hauskaa! Kivoja kuvia:)

Anonymous said...

Kertakaikkiaan upea homma kissojen kannalta! :D Paras kissajuttu aikoihin, suorastaan. Joutuu laittamaan Jimin poppoon blogiin linkin tänne.

hanna_h said...

Heipsan. Eksyin blogiisi ensi kertaa, kuinkakohan en ole aiemmin tänne löytänyt.. Ihania kissoja. Oiva idea tuo päättelemättömät sukat jalassa juokseminen kissan virikkeeksi :D

heidi said...

Paljon kiitoksia ystävällisistä kommenteistanne!