Sunday, October 7

Checking my Notelist

1. Blog action day. Kerro kavereille.
1. Blog action day. Make a note to all.

2. Muista, että rokkaat. Olet tainnut unohtaa sen jo useamman viikon ajan? Ja muistakin rokata! (Kiitos, Sherri!)

2. Remember that you rock. I guess you've forgotten all about it for some weeks now? And don't forget to rock! (Thank you, Sherri!)



3. Tulehan jo pois Ravelrystä, ota vähän teetä ja ala neuloa. Neulo vaikka tämä tai tämä tai tämä tai...

(Ravelryhän on varsinainen aikasyöppö [mutta tosi hieno sellainen]! Onko kellään muulla kaiken päälle ongelmia sivujen hitaan latautumisen kanssa?)

3. Get off that Ravelry and start knitting! Drink some tea while you knit. Start with this. Or maybe this? This? Decision making is the only thing keeping me from casting on...

(It sure takes a lot of time, visiting [the wonderful] Ravelry. And pages seem to load a bit slowly at the moment. Or is it just me?)


teeaika
It says tip tip while the tea drips down.

9 comments:

Suvi said...

Ravelry on tosiaan ihana, niin paljon kaikkea. Mun pitää toistaiseksi käyttää Ravelryn selaamiseen IE:tä kun se ei tule toimeen käyttämäni Operan kanssa. Ei pahemmin hidastele.

heidi said...
This comment has been removed by the author.
heidi said...

Kiko (nimi lipsahti, mutta antaa lipsahtaa:): Kiitos vinkistä! Olen selaillut safarilla. Ehkäpä siinäkin on yhteensopivuusongelma? Täytyy kokeilla jotain muuta.

(Poistin muuten oman kirjoitusvirheisen kommenttini.)

Salla H said...

Mulla Raverly toimii hyvin Firefoxilla. Ja se on kyllä todella hyvä just mallien ettimiseen ja lankavertailujen tekemiseen.

Näin muuten äsken bussin ikkunasta T:n :)

Anonymous said...

Mulla latautuu ihan nopeasti. Käytän yleensä Safaria, Firefoxia silloin, kun muistan. Latautumisessa ei ole eroja, mutta muuten Ravelry toimii Firefoxilla vähän paremmin.

Anonymous said...

On välillä tooosi hidas, vaikkei siellä oliskaan kun vähän päälle 100 käyttäjää sivuilla. Harmillista.

Marsvin

Vintage living said...

Toi tip tip-vehje on mahtavan näköinen! Voiskohan sillä suodattaa kahvinkin? Mistä ihmeestä olet tuollaisen löytänyt:)

Hasbu said...

Firefoxilla ei ole olluit ongelmia, IE hidstelee joskus kun olen sitä töissä (!!) käyttänyt.

Tulipa mieleen, että langanvärjäyssessiota varten voisit (jos ehdit ja viitsit) käydä hakemassa mulle ohutta pirkkalankaa. Valkoista ainakin, ehkä myös vaaleanharmaata?

heidi said...

Salla, Midori, Marsvin ja Hasbu: Kiitos kokemuksistanne! Veikkaan, että verkkokin pätkii välillä, sillä kun on sellainen tapa. Ehkäpä Ravelryynkin tulee vähän vahtia vielä ajan kanssa. Latautumisongelma ei ehkä ole ihan niin suuri enää sitten, kun ei tarvitse enää päivittää Ravelryyn koko tähänastista elämää.

Vintage living: Tip tip -vehje on kirpparilöytö, niin kuin varmaan arvata saattaa. Se oli minusta epäkäytännöllisyydessään vähän ylihintainen, mutten voinut jättää sitä hyllylle nököttämään. Vehje on keraaminen ja arabian tuotantoa (sitä tietysti se ylihintaisuus). Leiman mukaan se on vuosien 49 ja 64 väliltä. Kai sitä vosi käyttää kahvin suodatukseen, ja ehkä se olis parempikin siihen, mutta meillä ei kukaan juo suodatinkahvia. :( Teen siivilöimiseen vehje ei taas ole mitenkään huikean käytännöllinen. Yhtä kaikki, teen juontini on lisääntynyt tip tipin saapumisen myötä. Se on hyvä.

Hasbu: Voin tietysti. Paljonkohan haluaisit? Voisin katsoa, mitä värejä Verkarannassa on tarjolla.