Sunday, April 20

Nighttime Snack

syöty

Joku on puputtanut kohta kaikki krookuksemme suihinsa! Vain varret jäävät, joskus muutama terälehtikin. Minulla on aavistus, kuka on öinen syöpöttelijä. Se taitaa olla vahtirusakkomme! Mutta mikä on saanut sen tänä vuonna niin nälkäiseksi, että kukat menevät parempiin suihin? Aiempina keväinä kasvit ovat saaneet kasvaa. Takapihalla on toistaiseksi enää muutama yksilö elossa. Onneksi sinililjat eivät kelpaa ollenkaan.

Someone has been hungry enough to eat out our crocuses one by one, night by night. I suspect the Bunny the Brown Hare, who has occupied himself as our house guard. But why? He didn't care for flowers before! There are still a few individuals left on the back yard but come tomorrow, they may be gone. Luckily, the scillas at least are left in peace.

syöty

Myöhästyin vähän Elisan keltaisesta haasteesta, mutta tässä ovat minun keltaiset kuvani silti. Keltainen on ihana väri ja sopii ihanasti kaikiin keväisiin kukkiin.

keltainen

Elisa asked for yellow pictures. The challenge is over already, but I'd like to share my yellow crocuses anyway. Yellow, flowers and spring. What could be more refreshing?

keltainen

4 comments:

Carita said...

Meidän aidatulta rivitalopihalta kävi viime vuonna joku syömässä kaikki krookukset, mutta tänä vuonna kukat saivat olla rauhassa.

Bohemian girl said...

Nighttime Snack? It must have been Garfield. He even admits that he can't live without it. I would check his comic books, you may find a view of your garden there...

Tuula said...

Jänöjussit ovat sööttejä otuksia, mutta niiden ruokavalio on kieltämättä joskus hieman kiusallinen puutarhan ystävälle...

Maruna said...

Keltaisia metsästäessäni osuin blogiisi.
Krookukset maistuvat mainiosti myös fasaaneille.