Monday, October 13

Where's the Party?

Accessories pouch

Olen etsinyt itselleni mustaa pikkulaukkua siitä saakka, kun edellinen hukkui noin kaksi vuotta sitten. En ole löytänyt. Mainittakoon, että edellinenkin laukku oli kuusi vuotta vanha. Iltalaukun etsiminen on vaikeata hommaa!

I've been looking for a black evening bag ever since I lost my favorite one about two years ago. With no luck altogether! I find the task extremely hard. The bag I had before was already six years old.


Accessories pouch

Päätin lopulta olla ajoissa liikkeellä ja hoitaa asian kuntoon jo ennen kuin seuraavat juhlat olivat tiedossa. Accessories pouch on kai suunniteltu toisen laukun sisällä pidettäväksi meikkipussin tyyppiseksi, mutta sehän on vallan hurmaava laukku sellaisenaankin. Varsin nopea työ ja kiva lopputulos! Onnistuin mielestäni lankavalinnassa hyvin, kun yhdistin pehmeätä villaa ja kovaksi merseroitua, ohutta puuvillaa. Kangas tuntuu pehmeältä ja kimmoisalta yhtä aikaa, ja mallikuviokin tulee esiin.

Then, I had a sudden act of practicality and knit myself a bag with not even a party at sight. The accessories pouch is perhaps meant to be kept inside of another bag to keep accessories in order, but I think it's a perfect bag by itself. It's quick to make, too! I knit soft wool and very hard, mercerized cotton together and I like how the fabric turned out. It's soft and it's elastic and the pattern stitch shows quite well.

Accessories pouch

Counterpane accessories pouch
Pattern: Handknit holidays
Yarn: Gjestal Ullteppegarn and Pirkanmaan kotityö Kiinalainen kalalanka
Needles: 4 mm
Ravelry

Nyt tarvittaisiin vaan paljon, paljon juhlia pimeneviin iltoihin!

Now all I need is lots of parties for these dark nights that keep getting longer and longer.

Accessories pouch
She makes photographing all the more pleasant and easy...

P.S. Paljon kiitoksia edellisen kirjoituksen runsaista kommenteista ja toivotuksista! Hyvin ollaan kaikki viihdytty, katit ja hemmot! Thank you for the comments in my last post! We still enjoy it here, both cats and humans!

10 comments:

Anonymous said...

Kivan näköinen pikkulaukku :)

sherriknits said...

Isn't it funny how sometimes we are looking for that perfect bag when all along we could have made it ourselves? Beautiful!

Anonymous said...

huomioni kiinnittyy aina epäolennaiseen; mistä on ostettu kuvassa näkyvä punainen ruutumatto?

heidi said...

Kiitosta Tessille ja Sherrille / Thank you, Tess and Sherri!

Minna, matto on ostettu vuosia sitten Stockmannin hulluilta päiviltä. Ikävä kyllä en tiedä valmistajaa. Se on täyttä villaa ja se oli kyllä hullunhalpa! Minusta se on superihana. Vahinko vaan, että se alkaa olla vähän nukkavierun näköinen, kiitos perheeseemme kuuluvien kynsiniekkojen.

violet said...

Hitsi noita kissoja;-)
Niitä kiinnostaa kaikki. Tuokin haluaisi varmaan oman pikkulaukun!

Merruli said...

Kaunis iltalaukku. Olet onnistunut löytämään kauniin vetoketjunkin, ne kun välillä tuntuvat olevan kiven takana.

AnniKainen said...

Tulin tännekin sanomaan että kyllä siellä Lasipalatsissa on paperinukkenäyttely 19.10 asti. Otappas joku päivä harha-askel siihen suuntaan :)

heidi said...

Violet: Kyseinen yksilö on laukkufriikki. Haluaa isoja ja pieniä laukkuja. :) Aina jonkun laukun päällä tai sisällä.

Kiitos Merruli! Tampereella vielä tiesin "vetoketjukaupan", josta löytyi varmasti mieleisen näköinen ja pituinen vetoketju. Helsingissäkin luulisi olevan, mutta etsiessä voi mennä aikaa.

Kiitos vinkistä, AnniKainen! Tuollaiset jutut on kaikkein kivointa kokea näyttelyn kautta.

savvy said...

Mistä löysit tuon ohjeen? Olen etsinyt sitä joka puolelta mutta saako sen vain tuosta Handknit holiday kirjasta? Myydäänkö sitä edes Suomessa? kiva jos voisit auttaa!

Anonymous said...

Hei savvy, titääkseni se on vain tuossa kirjassa. Olen ostanut sen Suomesta. koitahan vaikka Hobbooksia!

Heidi