Wednesday, February 14

We Share the Squares

En ole ainoa, joka on ihastunut Tertun tekemään isoäidintilkkupeittoon. Itse asiassa kaikkein ihastuneimpia siihen ovat kissat. Säätelen heidän nukkumapaikkojaan siirtämällä peittoa. Tänä aamuna Jalumba vetäisi peiton tuolilta päälleen ja jäi lepäilemään.

It's not only me who's in love with the granny square blanket. The cats love it even more than I do, if that's in any way possible. They fall asleep on any chair the blanket is on. This morning Jalumba wanted to rest underneath it.

Jalumban_pesa

P.S. Yritän päättää, mikä kuvakoko näyttää parhaimmalta. Siksi esillä on tällä hetkellä vähän sitä sun tätä. Isot kuvat ovat yleensä näyttävämpiä, mutta en tiedä kestävätkö kaikki kuvani sitä. Esimerkiksi kissakuvien heilahtelu sattuu näin isossa koossa jo silmään. Olisi kuitenkin mukavaa, jos voisin pitää kaikki kuvani saman levyisinä. Jos sinulla on mielipide kuva-asiaan (tai oikeastaan mihin vaan), ole ystävällinen ja kommentoi!

P.S. I'm trying to decide whether to use the bigger or the smaller picture size. For the while, there are both sizes on the show for comparison. I'll change it later for the better (I'd like all the pictures to be of the same width). If you happen to have an opinion, please comment!

5 comments:

Anonymous said...

Hyvää ystävänpäivää! Meidän kissoillamme on myös peittojen raahaaminen rakkaana harrastuksena. :)

heidi said...

Marjut, kiitos samoin!

juuli said...

Voi kissan ilmettä kun sitä kannetaan sanomalehtirullassa!
Kiva uusi tuttavuus tämä blogisi, tyylikäs ja milenkiintoinen. Ja isoäidinpeitto on aivan mahtava, joku on selvästi nähnyt vaivaa!

Anonymous said...

Sunnuntai-terveisiä Helsingistä!
Mun mielestä kuvat vois olla eri kokoisia, onhan se tunnelma-kysymys. Lisää vaan!

Terveisiä,
Anna

ps.Oltiin eileen hiihtämässä...

heidi said...

Kiitos juuli! Kommenttisi todella lämmitti tätä blogistanian keltanokkaa!

Anna, päätin yrittää ottaa vastedes niin vakaita kuvia, että voin julkaista kaikki isommassa koossa. Mutta saa nähdä, onnistuuko tuollainen vain päättämällä...

Ethän ole alkanut kauheasti harjoitella Lappia varten, ethän? En sitten pysy kyydissä. tai pakkaisinko ihan oikeastikin suksipussit täyteen lankaa...