Sunday, March 25

Life Is Good

kevät

Ihanaa! Eräs tärkeä välivaihe remontistamme on lähestulkoon saavutettu, ja meillä on tilaa elettäväksi. Ja eräs ihanainen täytti tasavuosia. Ja on kevät. Nyt pitää juhlia!

We've reached an important point at our renovating project and gained much more space to live in. And somebody dear to me reached a nice number of years. And it's spring. We need to celebrate!

jalumban juhlat

synttärit

jalumban kevät

synttärit

Neulominen ei ole juuri edistynyt. Toinen edellisen postauksen sukista on valmiina, ja aloitin - miksi juuri nyt? - pääkallolapaset.

As for knitting, I haven't progressed that much. I finished one of the humble socks and started, bizzarry enough, to knit Pirate mittens.

(edit: an embarrasing typo)

6 comments:

sanna said...

Kaunis koti ja ihania kuvia!

Nuttula said...

Kauniita kuvia! Varmasti hieno tunne, jos rempassa jokin etappi on saavutettu. Niin oliko siis kisu se joka täytti pyöreitä? Aikooko se maistaa nameja kuvissa? :)

heidi said...

Kiitos!

Nuttula: Synttärisankari oli kisujen ottoisä eli minun avopuolisoni. Mutta kisut ovat aina keskipisteenä, oli juhlat tai ei. Jalumba nuuski tarkkaan kaikki tarjottavat, mutta ei onneksi alkanut popsimaan karkkeja.

Anonymous said...

Voi apua, mikä ihana blogi. Oon tässä nyt jo kotvan taivastellu hienoja kuvia ja tätä teiän oletettavaa remontin kohdetta. Mahtava tapetti! Ja muutenkin kaikkea ihanaa. Voi että, ei voi muuta sanoa. :)

heidi said...

Voi, ps, olipa kerrassaan kauniisti sanottu! Kiitos!

Anonymous said...

ooh, kiitos itsellesi :). Blogilistaan täytyykin lisäytyä kunhan ehdin tenttiin luvulta. Pitää perehtyä siihen hetken verran.