Monday, June 30

Immaterialising

Täällä olen, vaikkei siltä vaikuta. Olen hyvissä voimissa ja kovasti innnokas kirjoittelemaan, mutta olen viime aikoina taas kunnostautunut ydinosaamisalueellani eli tärkeiden tavaroiden hukkaamisessa. Tällä kertaa hukkauksen kohteena oli se johto, joka yhdistää tietokoneen ja kameran. Se on kai jossain Italiassa.

I'm still here, though there's little evidence on it. I'm feeling good and dying to write, but my other hobby stands in the way. That other hobby being loosing articles of certain importance. This time, I've immaterialised the wire that would connect my camera to my computer.
It is somewhere in Italy, I guess.

kullerot/pyykit

8 comments:

sherriknits said...

Well now that is a story I am eager to hear.

Sure have missed you!

Anonymous said...

Kiva että olet siellä :)

Upea kuva, taas kerran.

heidi said...

Sherri, I'll give an update on Italy as soon as I've bought a new transfer wire.

Annikainen, kiitos. Tykkään tosi paljon katsella pyykkejä pihalla. Joskus siitä on haittaakin. Kelta-punaiset pyykit saivat olla narulla monta päivää, kun en raaskinut ottaa niitä alas. Se oli puiden kukinta-aikaa, joten ne olivatkin sitten kaikki ihan tahmeita, kun lopulta keräilin ne sisään.

Jonna said...

Se on se maailmanreikä, joka syö kaikki tarpeelliset. Minulta oli joskus puhelimen tai kameran laturi hukassa. Maailmanreikä oli siirtänyt sen uuniin... Ei niin looginen paikka.

heidi said...

Pitäisiköhän käydä katsomassa uunista? Ei, tällä kertaa olen kyllä ihan varma, että johto hukkui matkalla. Kumma, miten triviaalin tuntuinen tavara voi olla niin tärkeä.

johanna said...

Meillä on myös ollut kameran piuha kateissa, eikä löytynyt, vaan uusi piti ostaa... Edes matkoilla ei oltu, kotona vain. Kaukosäätimiä on myös hukassa. Ei meillä tosin muutenkaan juuri tv:tä katsota, mutta nytpä ei sitäkään vähää!

david santos said...

Really beautiful!
Nice colours.
Have a nice weekend

PiaMaria said...

Italia imaisee kaikki hukkuneet johdot...minullakin on jo sinne talletettuna kaksi kännykänlaturia ja yksi kamerajohto.

PiaMaria